lunes, 5 de diciembre de 2011

Calendari 2012

   Ja està en marxa la nova proposta dels FESTERS 2012. No volem que vos perdeu cap cita important amb la penya "ARRAPANT I MOSSEGANT", per això, en uns dies estarà a la vostra disposició el calendari definitiu del 2012, el nostre! I per al 2012, 12 fotos íntimes i divertides que esperem compartir amb tots vosaltres. Perquè només amb la vostra col·laboració podrem donar-vos les festes que vos mereixeu, adquiriu el calendari pel mòdic preu de 7€ i contribuïu amb les festes més festeres de l'última dècada.

   No volem deixar passar l'oportunitat d'agrair la seua col·laboració a Álvaro Ruiz Fotògrafs. Álvaro, gràcies pel teu treball, per la teua creativitat, per la teua paciència i per fer possible aquest projecte en un temps rècord. I com no, un agraïment també a les empreses roscanes que han aportat el seu granet d'arena. Sense els alcudians no hi ha festers a l'Alcúdia i ens esteu demostrant que creieu en nosaltres.

   Vos convidem a seguir-nos tant al blog com a les xarxes socials per descobrir les sorpreses que vos tenim preparades durant les properes festes de Nadal.

1 comentario:

  1. Ni una menció especial per a l'autor de la foto penjada, ni res... i això que diuen per ahí que te "anxufe" en la que escriu al blog...

    ResponderEliminar