viernes, 9 de marzo de 2012

MIG ANY FESTER MIG ANY FESTER MIG ANY FESTER


 Alcudians, alcudianes...ja no som orfes!! Que no, que és broma. No sabem si vos haureu adonat que queda un poc menys de mig any per a les grans Festas Majors 2012. Per a que ho recordeu sempre, els festers Arrapant i Mossegant, han organitzat una festa per al proper dissabte 24 de març: el Mig Any Fester.
 
A les 12:00 a l'Àgora Jove, tindrà lloc un concurs de cerveses per grups. Heu de fer grups de 4 persones i el preu serà de 20€ per equip. Els Festers tindrem organitzades proves divertides on s'ho passareu bé si sou espectadors i millor encara si participeu.
 
  A les 14:00, farem paelles. Prepararem avio per a 10 persones a 25€, el podreu recollir a l'Àgora abans de les paelles.

  Durant tot el dia, gaudirem de bona música que durarà fins que el cos aguante.
Podeu inscriure-vos al concurs i pagar l'avio de la paella de dilluns a divendres, de 16:00 a 21:00 a La Casa de la Cultura de l'alcúdia fins el dia 23. Allí vos donaran un tiquet que ens haureu de donar a els Festers abans del concurs i abans de replegar l'avio de la paella.

  A més de celebrar que queda mig any per a les Festes, la intenció d'este dia és que vos divertiu i participeu. Tots ens hem queixat alguna vegada de que al poble no tenim opcions per a divertir-nos, ara vos en doenm una. Si ix bé, no vos faltaran festes des d'ara fins setembre. Però no oblideu que ens cal la vostra col·laboració!

  Aprofitem per recordar-vos que si teniu qualsevol proposta per al mig any que queda o per a les Festes Majors, podeu contactar amb nosaltres via Tuenti, Facebook, blog (www.arrapantimossegant.blogspot.com) o correu electrònic (festersalcudia2011@hotmail.com).

Ja sabeu, el 24 de març teniu una cita amb nosaltres. No falteu!

FESTERS 2012  ARRAPANT I MOSSEGANT

No hay comentarios:

Publicar un comentario